Uppdaterad: 17 september 2020

Fotboll

Nu har du chansen att få träna fotboll på skoltid. Du får den bästa tänkbara fot­bollsutbildningen av duktiga instruktörer, i samarbete med MFF och FC Rosen­gård, som guidar dig genom tre år fyllda av dribblingar, skott, nickar, försvar, anfall och teori.

Men det är minst lika viktigt att du klarar dina studier. Vi följer dina studieresultat och hjälper dig med studieplanering. Kort sagt, vi lotsar dig under tre år genom fotbollens och gymnasiets fantastiska värld. Missa inte chansen!

Träningen är inriktad på teknik. Du tränar tre pass i veckan, spelmoment och oftast positionsanpassat. Du får möjlighet att träna på detaljer som du är mindre bra på och förbättra det du redan är bra på. Du får en inblick i tränar- och domarjobbet så att du har många val i framtiden som fotbollsspelare, tränare eller domare.

Pojkar: Ansvarig instruktör
Roland Larsson, PRO Licens-utbildning, 0708-40 02 06

Flickor: Ansvariga instruktörer
Robin Jarfjäll, 0735-34 33 33
Patrick Winqvist, 0733-32 95 80

Träningsmiljön är den bästa tänkbara – stadionområdet som andas fotboll. Nu och för all framtid. Förutom konstgräs både ute och inne finns ett fantastiskt gym för både styrketräning och rehabilitering.

Du ansöker till NIU Fotboll på Malmö Idrottsgymnasium via Svenska fotbollsförbundetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Provspelsdatum pojkar:
Kallelse kommer efter 1 december
Uttag 1 måndag 7/12 eller tisdag 8/12 inomhus i Kombihallen
Uttag 2, fredag 11/12, utomhus plan 9, urvalsgrupp från uttagningarna den 7/12 och 8/12.

1 december 2020

Vi tar in cirka 14 flickor/år och cirka 20 pojkar/år