Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 20 oktober 2020

Innebandy

Vill du satsa helhjärtat på innebandy är Malmö Idrottsgymnasium helt rätt för dig. Vi erbjuder högkvalitativ träning i en mängd toppklassade anläggningar inom samma område samt en individuellt anpassad utvecklingsplan.

Din insats är en seriös inställning och ett hundraprocentigt engagemang. Så ta chansen att kombinera ditt brinnande intresse för innebandy med dina studier.

Innebandy med fokus på mål

Syftet med träningen är att du individuellt ska utveckla dina fysiska grundegen­skaper och innebandytekniska färdigheter. Utöver grundutbildningen i inne­bandy och fysträning planerar du tillsammans med instruktören en individuell träningsplan som ligger till grund för din träning.

Våra tränare är alla välutbildade och har erfarenhet från elitnivå och landslag. Ansvarig för utbildningen är Mikael Karlberg (dansk förbundskapten och fd SSL tränare). I instruktörsteamet ingår även Yamou Njai (elitspelare i Malmö FBC, SSL), Lukas Eldholm (elitspelare i Höllviken IBF, SSL) & Tiltu Siltanen (målvakt i Malmö FBC & finska damlandslaget).

Vi tränar i Baltiska hallen/träningshallen som ligger på Stadionområdet. I anslut­ning till hallarna finns ett toppmodernt gym, testlabb, löparbanor och löpspår. Förbindelserna till och från området är goda.

VIKTIGT OM ANSÖKAN
Du ansöker till NIU Innebandy på Malmö Idrottsgymnasium via
Svensk Innebandylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gymnasieprogram söker du på samma sätt som alla andra elever – via ansökningswebben på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SNABBFAKTA

Sista ansökningsdag
1 december

Antal
Vi tar in cirka 20 elever/år

KONTAKTPERSON
Mikael Karlberg, 0704-81 08 22
mikael.karlberg2@malmo.se

På denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (extern sida) kan du höra Mikael prata om innebandyn och dess verksamhet på Malmö idrottsgymnasium

Foto: Gustaf Johansson