Uppdaterad: 27 september 2019

Gymnastik

Vill du satsa 100 % på din gymnastik så är det här helt rätt för dig. Vi erbjuder dig professionell träning i en miljö där du har alla möjligheter att nå dina mål i kombination med studier tillsammans med andra idrottare som har samma höga ambitionsnivå på Malmö Idrottsgymnasium.

Verksamheten är godkänd som nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) och drivs i samarbete med Svenska Gymnastikförbundet och GK Motus-Salto.

Närbild på händer och gymnastikringar

Vi tränar tre morgonpass och sex kvällspass i veckan, med söndag som träningsfri dag. Träningen är individuellt upplagd med fokus på att utveckla gymnasterna i teknik, styrka och rörlighet. Gymnasterna som tränar i Elitcenter Syd behåller sin klubbtillhörighet på de tävlingar som arrangeras nationellt.

Johannes Gustavsson, nationellt utbildad genom gymnastikförbundets samtliga tränarsteg samt internationell utbildning inom FIG academy.

Jozsef Csaky, tidigare klubb- och landslagstränare i Portugal. Ansvarig tränare för Elitcenter Syd Manlig AG i Malmö från mars 2013.

Frédéric Pierreville, utbildad genom hela gymnastikförbundets utbildningsstege för manlig AG och förbundskapten manlig artistisk gymnastik.

Vi bedriver i stort sett all träning i Sofielunds idrottshus där GK Motus-Salto har sina träningslokaler. Vi åker också på ett till två träningsläger utomlands varje år.

Du ansöker till NIU Gymnastik på Malmö Idrottsgymnasium genom att fylla i ett formulär nederst på denna sidan

Vi tar in cirka 4 elever/år

Antagningen görs i samarbete med Gymnas­tikförbundet.

KONTAKTPERSONER
Johannes Gustavsson, 0734-47 67 37
johannes.gustavsson@motussalto.com

Frédéric Pierville, 0733-34 72 30

ANSÖK TILL NIU GYMNASTIK PÅ MIG
Ansökan för läsåret 2020/21 är nu öppen.

Foto: Colourbox.com