Uppdaterad: 27 september 2019

Bowling

Verksamheten är godkänd som nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) och drivs i samarbete med Svenska Bowlingförbundet. En förutsättning är att du söker ett av programmen på Malmö Idrottsgymnasium – vi ger dig optimala förutsätt­ningar att kombinera studier och träning.

Du tränar cirka 2-3 morgonpass i veckan och några kvällspass om
1–2 timmar per pass. Träningen är inriktad på personlig utveckling i din bowlingteknik, men även fysisk träning som bedrivs i vår välutrustade styrkelokal. Här får du till exempel lära dig styrketräning från grunden tillsammans med idrottselever från andra idrotter.

Christer Albihn kommer att träna dig, han är välutbildad tränare och har även uppdrag inom bowlingförbundet.

Träningen kommer att ske i Baltiska Bowlinghallen som ligger ett stenkast från skolan. Den fysiska träningen kommer bedrivas i vår välutrustade styrkelokal.

Du ansöker till NIU Bowling på Malmö Idrottsgymnasium genom att fylla i formuläret nederst på denna sidan

Vi tar in 4 elever/år

KONTAKTPERSON
Annette Petersson, 040-600 59 85
annette.petersson@skanesbf.se

ANSÖK TILL NIU BOWLING PÅ MIG
Ansökan för läsåret 2020/21 är nu öppen.

Foto: Freddy Billqvist