Uppdaterad: 16 augusti 2019

Välkommen till läsåret 2019/20

Måndagen den 19 augusti startar höstterminen på Malmö Idrottsgymnasium. Vi ser fram emot ett nytt spännande läsår tillsammans med båda nya och gamla elever.

Elever i åk 1

Alla elever i årskurs 1 hälsas välkomna till Malmö Idrottsgymnasium klockan 9.30. Samling vid ingång K på stadion. Dagen beräknas vara avslutad 15.00

Under första skolveckan vill vi att du och din vårdnadshavare fyller i och lämnar in ett antal blanketter.

Elever i åk 2 och åk 3

Elever i årskurs två och tre samlas med er nya mentor klockan 13.00. Salar hittas på ytterdörrarna. Dagen beräknas vara avslutad 15.00.

BLANKETTER OCH INFORMATION INFÖR LÄSÅRSSTARTEN

Nedan hittar du informationsmaterial och blanketter som ska fyllas i av vårdnadshavare och lämnas in till skolan. För att underlätta vår administration ser vi gärna att du gör detta redan första skolveckan.

I vår elevguide hittar du viktig informationPDF om bland annat skolans kommunikatonsvägar, ordningsregler med mera.

Vi skolstart arrangeras, utanför skoltid olika typer av aktiviteter för nya gymnasieelever. Det är viktigt att du som vårdnadshavare är medveten om att det finns risker med dessa och pratar med din tonåring. Läs mer på malmo.selänk till annan webbplats

Skriv ut, skriv på och lämna till klassansvarig:

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.