Uppdaterad: 18 september 2020

Läsåret 2020/21

Välkommen till läsåret 2020/21. Vi ser fram emot ett nytt spännande läsår tillsammans med båda nya och gamla elever.

Elever i åk 1 samt IM språk

Under första skolveckan vill vi att du och din vårdnadshavare fyller i och lämnar in ett antal blanketter och formulär.

BLANKETTER OCH INFORMATION INFÖR LÄSÅRSSTARTEN
Nedan hittar du informationsmaterial och blanketter som ska fyllas i av vårdnadshavare och lämnas in till skolan. För att underlätta vår administration ser vi gärna att du gör detta redan första skolveckan.

I vår elevguide hittar du viktig informationPDF om bland annat skolans kommunikatonsvägar, ordningsregler med mera.

Vi skolstart arrangeras, utanför skoltid olika typer av aktiviteter för nya gymnasieelever. Det är viktigt att du som vårdnadshavare är medveten om att det finns risker med dessa och pratar med din tonåring. Läs mer om trygghet och säkerhet på malmo.selänk till annan webbplats

Fyll i digitalt datoravtal: Digital enhet på gymnasieskolor - Överenskommelse för utlånlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut, skriv på och lämna nedan blanketter till klassansvarig: