Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 12 december 2017

Innebandy

Vill du satsa helhjärtat på innebandy är Malmö Idrottsgymnasium helt rätt för dig. Vi erbjuder högkvalitativ träning i en mängd toppklassade anläggningar inom samma område samt en individuellt anpassad utvecklingsplan.

Din insats är en seriös inställning och ett hundraprocentigt engagemang. Så ta chansen att kombinera ditt brinnande intresse för innebandy med dina studier.

Innebandy med fokus på mål

Syftet med träningen är att du individuellt ska utveckla dina fysiska grundegen­skaper och innebandytekniska färdigheter. Utöver grundutbildningen i inne­bandy och fysträning planerar du tillsammans med instruktören en individuell träningsplan som ligger till grund för din träning.

Våra tränare är alla välutbildade och har erfarenhet från elitnivå och landslag. Ansvarig för utbildningen är Mikael Karlberg (dansk förbundskapten och fd SSL tränare). I instruktörsteamet ingår även Tony Taijala (förbundsinstruktör och elittränare i danska ligan) samt Mikael Jeppsson (SSL-tränare och U19 dam).

Vi tränar i Baltiska hallen/träningshallen som ligger på Stadionområdet. I anslut­ning till hallarna finns ett toppmodernt gym, testlabb, löparbanor och löpspår. Förbindelserna till och från området är goda.

VIKTIGT OM ANSÖKAN
Din idrott söker du genom ditt specialidrottsförbund.

Gymnasieprogram söker du på samma sätt som alla andra elever – via ansökningswebben på www.skanegy.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om att hur det går till att söka.

SNABBFAKTA

Sista ansökningsdag
1 december

Antal
Vi tar in cirka 20 elever/år

ANSÖK TILL OSS

Det går inte längre att söka.

Alla sökande kallas till antagningsdagar.

KONTAKTPERSON
Mikael Karlberg, 0704-81 08 22
mikael.karlberg2@skola.malmo.se

Foto: Gustaf Johansson

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?