Uppdaterad: 12 december 2017

Innebandy

Vill du satsa helhjärtat på innebandy är Malmö Idrottsgymnasium helt rätt för dig. Vi erbjuder högkvalitativ träning i en mängd toppklassade anläggningar inom samma område samt en individuellt anpassad utvecklingsplan.

Din insats är en seriös inställning och ett hundraprocentigt engagemang. Så ta chansen att kombinera ditt brinnande intresse för innebandy med dina studier.

Innebandy med fokus på mål

Syftet med träningen är att du individuellt ska utveckla dina fysiska grundegen­skaper och innebandytekniska färdigheter. Utöver grundutbildningen i inne­bandy och fysträning planerar du tillsammans med instruktören en individuell träningsplan som ligger till grund för din träning.

Våra tränare är alla välutbildade och har erfarenhet från elitnivå och landslag. Ansvarig för utbildningen är Mikael Karlberg (dansk förbundskapten och fd SSL tränare). I instruktörsteamet ingår även Tony Taijala (förbundsinstruktör och elittränare i danska ligan) samt Mikael Jeppsson (SSL-tränare och U19 dam).

Vi tränar i Baltiska hallen/träningshallen som ligger på Stadionområdet. I anslut­ning till hallarna finns ett toppmodernt gym, testlabb, löparbanor och löpspår. Förbindelserna till och från området är goda.

Vi tar in cirka 20 elever/år

Det går inte längre att söka.

Alla sökande kallas till antagningsdagar.

KONTAKTPERSON
Mikael Karlberg, 0704-81 08 22