Uppdaterad: 12 december 2017

Golf

Vill du träna golf i en bra träningsgrupp, i en professionell miljö och i kombination med studier på Malmö Idrottsgymnasium så är det här något för dig. Du får gå i en klass med andra idrottare som har samma brinnande intresse för idrott.

Verksamheten är godkänd som nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) och drivs i samarbete med Svenska Golfförbundet, Skånes Golfförbund och Hinton Golf Club. En förutsättning är att du söker ett av programmen på Malmö Idrotts­gymnasium – vi ger dig optimala förutsättningar att kombinera studier och trä­ning.

Närbild på golfboll

Golfträningen bedrivs i huvudsak på Hinton Golf Club där du kan spela och träna på tre olika banor. Träningen är individuellt upplagd med fokus på både praktik och teori. Träningen är även balanserad efter den svenska tävlingssäsongen. Du får även lära dig styrketräning från grunden tillsammans med idrottselever från andra idrotter.

Martin Olsson, PGA Professional sedan 2001 med en spelarbakgrund från flera oli­ka internationella tourer. Fullt utbildad PGA Club Professional via PGA of Sweden.

Golfträningen bedrivs i huvudsak på Hinton Golf Club. Den fysiska träningen kommer delvis bedrivas i vår välutrustade styrkelokal i Baltiska hallen.

Vi tar in cirka 4 elever/år

Det går inte längre att söka.

KONTAKTPERSON
Martin Olsson, 0739-79 09 16