Uppdaterad: 12 december 2017

Fotboll

Nu har du chansen att få träna fotboll på skoltid. Du får den bästa tänkbara fot­bollsutbildningen av duktiga instruktörer, i samarbete med MFF och FC Rosen­gård, som guidar dig genom tre år fyllda av dribblingar, skott, nickar, försvar, anfall och teori.

Men det är minst lika viktigt att du klarar dina studier. Vi följer dina studieresultat och hjälper dig med studieplanering. Kort sagt, vi lotsar dig under tre år genom fotbollens och gymnasiets fantastiska värld. Missa inte chansen!

Träningen är inriktad på teknik. Du tränar tre pass i veckan, spelmoment och oftast positionsanpassat. Du får möjlighet att träna på detaljer som du är mindre bra på och förbättra det du redan är bra på. Du får en inblick i tränar- och domarjobbet så att du har många val i framtiden som fotbollsspelare, tränare eller domare.

Pojkar: Ansvarig instruktör
Roland Larsson, PRO Licens-utbildning, 0708-40 02 06

Flickor: Ansvariga instruktörer
Ida Mbarka, Advanced-Licens-utbildning
Frida Svensson, SvFF tränarutbildning C, 0768-67 66 02.

Träningsmiljön är den bästa tänkbara – stadionområdet som andas fotboll. Nu och för all framtid. Förutom konstgräs både ute och inne finns ett fantastiskt gym för både styrketräning och rehabilitering.

Vi tar in cirka 12 flickor/år och cirka 18 pojkar/år

KONTAKTPERSON
Fotbollssamordnare Barbro Sandor,
040-34 68 01 eller 0733-32 95 79
barbro.sandor@malmo.se

Här ansöker du till NIU Fotboll. Gäller läsåret 2018-2019.

Obs. Söker du till fotboll pojkar ska din tränare även fylla i en
blankett från MFF senast 4/12.PDF

Foto: Frasse Franzén