Uppdaterad: 12 december 2017

Bowling

Verksamheten är godkänd som nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) och drivs i samarbete med Svenska Bowlingförbundet. En förutsättning är att du söker ett av programmen på Malmö Idrottsgymnasium – vi ger dig optimala förutsätt­ningar att kombinera studier och träning.

Du tränar cirka 2-3 morgonpass i veckan och några kvällspass om
1–2 timmar per pass. Träningen är inriktad på personlig utveckling i din bowlingteknik, men även fysisk träning som bedrivs i vår välutrustade styrkelokal. Här får du till exempel lära dig styrketräning från grunden tillsammans med idrottselever från andra idrotter.

Christer Albihn kommer att träna dig, han är välutbildad tränare och har även uppdrag inom bowlingförbundet.

Träningen kommer att ske i Baltiska Bowlinghallen som ligger ett stenkast från skolan. Den fysiska träningen kommer bedrivas i vår välutrustade styrkelokal.

Vi tar in 4 elever/år

KONTAKTPERSON
Annette Petersson, 040-600 59 85
annette.petersson@skanesbf.se

Här ansöker du till NIU Bowling. Gäller läsåret 2018-2019.

Foto: Freddy Billqvist