Uppdaterad: 01 oktober 2018

Amerikansk fotboll

Kombinera dina gymnasieutbildning med att träna amerikansk fotboll på skoltid. Ett samarbete mellan Malmö Idrottsgymnasium och Limhamn Griffins. Träningen och studierna kräver att du är målmedveten och dedikerad för att lyckas med din satsning på både idrott och studier.

Basketboll

Vi tränar tre pass i veckan. Träningen består av uthållighet, teknik, taktik, rörlighet, styrka, snabbhet och teori inom både amerikansk fotboll och elitidrott. Upplägget är framtaget för att skapa en förståelse för spelet och spelaren samt maximera den personliga utvecklingen.

Träningen sköts i samarbete med Limhamn Griffins utbildade tränare som också ansvarar för klubbarnas övriga träningar. Tränarna med erfarenhet av landslagsspel kommer att följa er genom hela utbildningen.

Träningen bedrivs i Limhamn Griffins lokaler och arena. Tillgång till styrketräningslokal med maskiner och vikter samt teorilokaler finns i direkt anslutning till arenan och kansliet. På en och samma plats finns allt som behövs för att bedriva alla momenten.

Vi tar in cirka 15 elever/år

KONTAKTPERSON
Johan Vajnlie
kansliet@limhamn-griffins.com

Här ansöker du till Amerikansk fotboll. Ansökan till läsåret 2019-2020 öppen nu.

Foto: Freddy Billqvist