Uppdaterad: 29 mars 2018

Malmö Idrottsgymnasiums elevkår

För oss på MIG är det självklart att ha ett nära och öppet samarbete med elevkåren. Det är nära till beslut och elevkåren har stora möjligheter till inflytande och delaktighet kring elevaktiviteter och andra roliga kringaktiviteter på skolan.

"Tjena hallå! Vi är Malmö Idrottsgymnasiums nya elevkår och vi tycker att denna skolan är toppen!

Vi som kår strävar efter att skapa en go' stämning på skolan mellan oss elever och även att alla ska känna sig trygga och välkomna. Kårens mål är att du som elev på skolan ska ha en möjlighet att påverka din skolgång med roliga aktiviteter och event.

Det är här vi som kår kommer in i bilden. Vi värderar din åsikt och försöker göra den verklig. Vi jobbar för att göra din skolgång oförglömlig."

Elevkårens medlemmar

På den övre raden från vänster står Yama Delawar (vice ordförande), Johanna Sköldbäck (ordförande) och Emilia Martikainen (PR-ansvarig). På den nedre raden har vi Mathilda Wicknertz (eventansvarig) och Frida Leijonhufvud (medlemsansvarig).

Foto: Pelle Jernryd