Uppdaterad: 01 oktober 2018

Malmö Idrottsgymnasiums elevkår

För oss på MIG är det självklart att ha ett nära och öppet samarbete med elevkåren. Det är nära till beslut och elevkåren har stora möjligheter till inflytande och delaktighet kring elevaktiviteter och andra roliga kringaktiviteter på skolan.

"Tjena hallå! Vi är Malmö Idrottsgymnasiums elevkår!
Vi som kår strävar efter att skapa en go' stämning på skolan mellan oss elever och även att alla ska känna sig trygga och välkomna. Kårens mål är att du som elev på skolan ska ha en möjlighet att påverka din skolgång med roliga aktiviteter och event. Det är här vi som kår kommer in i bilden. Vi värderar din åsikt och försöker göra den verklig. Vi jobbar för att göra din skolgång oförglömlig. Men vi finns även här för just dig. Vi alla vet hur det är att vara nya på en skola eller hur man kan ha åsikter om den plats man studerar på, har du frågor/åsikter och saker du vill förändra? Tveka inte på att haffa oss i korridoren vi kommer ta åt oss av det du säger och göra allt i vår makt att få en förändring.
Kramar kåren
."

Elevkårens medlemmar

Elevkåren från vänster till höger:
Saga Bjurgren, Mathilda Wicknertz, Frida Leijonhufvud och Victoria Gimtell.

Foto: Pelle Jernryd