Uppdaterad: 21 augusti 2018

Välkommen till läsåret 2018/19

Skolan är igång. Nedan hittar du blanketter inför skolstarten men också datum för kommande föräldramöte samt utvecklingssamtal.

Elever i åk 1

Torsdagen den 6 september kl 17.30-ca 20 bjuds alla vårdnadshavare i åk 1 in till föräldramöte och torsdagen den 15 november är du och din vårdnadshavare välkomna till utvecklingssamtal med er mentor. Program för föräldramötet.PDF

Under första skolveckan vill vi att du och din vårdnadshavare fyller i och lämnar in ett antal blanketter.

Elever i åk 2 och åk 3

Boka in torsdagen den 15 november, då är du och din vårdnadshavare välkomna till utvecklingssamtal med er mentor. Bokningsformulär kommer upp på vår hemsida den 25 oktober.

BLANKETTER OCH INFORMATION INFÖR LÄSÅRSSTARTEN

Nedan hittar du informationsmaterial och blanketter som ska fyllas i av vårdnadshavare och lämnas in till skolan. För att underlätta vår administration ser vi gärna att du gör detta redan första skolveckan.

I vår elevguide hittar du viktig informationPDF om bland annat skolans kommunikatonsvägar, ordningsregler med mera.

Vi skolstart arrangeras, utanför skoltid olika typer av aktiviteter för nya gymnasieelever. Det är viktigt att du som vårdnadshavare är medveten om att det finns risker med dessa och pratar med din tonåring. Läs mer på malmo.selänk till annan webbplats

Skriv ut, skriv på och lämna till din mentor:

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.